2021-01-04 19:11:54

HUMANITARNA AKCIJA ZA UČENIKE PETRINJE I GLINE - akcija još uvijek traje

OŠ Bukovac u dogovoru sa Vijećem učenika i Vijećem roditelja pokrenula je humanitarnu akciju za učenike u Petrinji i Glini. Zahvaljujemo se svima koji su već donijeli pakete za djecu. U dogovoru sa ravnateljima OŠ Glina iz Gline  i OŠ Dragutina Tadijanovića iz Petrinje, naša će škola skupljati školski pribor (olovke, gumice, bojice, bilježnice, geometrijski pribor i dr). Ideja je da se potreban pribor pakira u manje kutije ili vrećice i uruči osobno učenicima tih škola. OŠ Glina zajedno sa dvije područne škole Vidoševac i Glina broji oko 470 učenika, a OŠ Dragutina Tadijanovića sa svoje dvije područne škole Mošćenica i Mala Gorica oko 580 učenika.

Ukoliko će učenici sami pakirati kutije ili vrećice, predlažemo da u svaku kutiju učenik napiše i osobnu poruku koju će dobiti neki učenik iz navedenih škola. Molimo da na kutije ili vrećicu napišete je li namijenjena učenicima viših ili nižih razreda. Ukoliko je namijenjena učenicima nižih razreda, bilo bi lijepo da u kutiji bude neka manja igračka.

Akcija će trajati do kraja veljače, a doprema i predaja poklon paketa obavit će se prema dogovoru sa ravnateljima navedenih škola. Paketi će se moći donijeti početkom 2. polugodišta na adresi VIII. Požarinje 2A (novi mjesni odbor).

Iako je i naša škola stradala u potresu i  svakodnevno proživljavamo podrhtavanje tla i suočavamo se sa neizvjesnošću i stresom, pronađimo načina da pomognemo i drugima kojima je pomoć potrebna. Zahvaljujemo unaprijed svima koji će se uključiti u akciju.

 

Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Petrinja, Petrinja

Trg Matice hrvatske 9/b

tel: 044/815 - 335 ♦ fax: 044/811 - 907

e-mail: ured@os-dtadijanovica-petrinja.skole.hr

 

Osnovna škola Glina

Glina, Dr. Ante Starčevića 1

44400 Glina

Broj telefona (tajništvo):     044 / 880-661

Broj faxa:    044 / 882-174

E-mail:    ured@os-glina.skole.hr

 


Osnovna škola "Bukovac" Zagreb