Najviše u tome pomogle su im vrijedne kuharice koje se svakodnevno brinu da njihov obrok bude što zdraviji. Svi znamo da je doručak jedan od najvažnijih obroka u danu, tako da smo mu posebno posvetili pažnju u tom tjednu.
Prvašići su sa svojim učiteljicama tijekom tjedna pripremali voćne salate, zobene kaše s medom i bananama, radili čips od jabuke. Za sve učenike razredne nastave izradili su anketu o najdražem voću i povrću.
Sve aktivnosti potaknule su ih da biraju što zdravije namirnice, kako za doručak tako i za sve ostale obroke u danu. Vjerujemo da će potaknuti aktivnostima iz Tjedna školskog doručka i dalje nastaviti sa zdravim navikama.
S velikim zadovoljstvom pozivamo vas da nam se pridružite na inkluzivnoj manifestaciji "Suncem povezani 2025.", koja će se održati 20. ožujka 2025. na...
21. veljače, pred odlazak na drugi dio zimskih praznika, učenici 5. i 7. razreda obilježili su Međunarodni dan materinskog jezika. S učiteljicom hrvatskog...