preskoči na sadržaj

Osnovna škola Bukovac Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

Novi broj školskog lista

Autor: knjiznica bukovac, 2. 7. 2021. 16:17

Dragi učenici, učitelji i poštovani roditelji,

izašao je novi broj školskog lista Zvižduk s Bukovca. Prelistajte novi, jedanaesti broj i saznajte što je za vas ove godine pripremila Novinarska skupina OŠ Bukovac.

[više]

KRAJ ŠKOLSKE GODINE Vijest ima dokument u privitku

Autor: knjiznica bukovac, 18. 6. 2021. 13:41

Dragi učenici, roditelji i učitelji,

iza nas je iznimno zahtjevna školska godina tijekom koje smo radili na pet lokacija i pod posebnim epidemiološkim mjerama. Došli smo do kraja ove školske godine, bez obzira na sve nedaće i probleme s kojima smo se suočavali. Završetak ove školske godine predstavlja uspjeh svih nas, dosezanje još jednog cilja koji nas vodi do našeg najvećeg cilja. A to je nova školska zgrada.

Ovih dana započelo je i rušenje stare školske zgrade. To nas posebno veseli i ulijeva nadu da ćemo uskoro ipak biti u novoj i našoj zgradi.

U privitku možete pogledati fotografije i video.

Zahvalila bih svim učiteljima, stručnoj službi, tehničkom osoblju na iznimnim naporima da našim učenicima, koliko je to bilo moguće, osiguramo slične uvjete kao u našoj staroj školi.

    

Zahvaljujemo roditeljima na podršci i razumijevanju. Ovih dana dobili smo zanimljive plakate na polazištima autobusa  sa porukama koje su razveselile naše učenike, a i učitelje. Autor školi nije poznat, ali pretpostavljamo da su naši roditelji koji su živjeli svaki dan ove školske godine sa svima nama.

Posebno zahvaljujem našim učenicima, na svakodnevnom strpljenju i naporu koji su uložili putujući prijevozom do svoje „zamjenske škole“. Škole u kojima smo boravile, u duhu „dobrog domaćina“ pružile su nam gostoprimstvo i njihovi djelatnici su se trudili da se osjećamo dobro.

Svi zajedno zaslužujemo čestitke jer smo  pokazali kako i u teškim uvjetima možemo biti uspješni, odgovorno i ozbiljno se  suočiti sa svime što nam je otežavalo rad  uz    pandemiju i epidemiološke  mjere,  virtualnu nastavu i čestu nemogućnost međusobnih veselih druženja.

Posebne čestitke idu svim našim osmašima na uspješno završenom osnovnoškolskom obrazovanju. Želimo im uspješan  upis u željene srednje škole!

Pozdrav svima, uživajte na ljetnim praznicima i vratite nam se zdravi i veseli.

Raspored podjele svjedodžbi ćete dobiti od svojih razrednika, a u prilogu se nalazi dokument s planiranim datumima podjela svjedodžbi.

[više]

ODMORKO LJETO 2021. Vijest ima dokument u privitku

Autor: knjiznica bukovac, 9. 6. 2021. 12:01

Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom ljetnog odmora učenika organizira program Odmorko ljeto 2021. Učenici će u okviru programa moći slobodno plivati na bazenima Iver, Utrina, Svetice, Jelkovec, ŠRC Šalata i PVC Mladost.

Osim plivališta, Savez je pripremio i igraonice: atletike, sportova s diskom, boćanja, mačevanja, ragbija, triatlona, odbojke na pijesku, rukometa na pijesku, plesova, raftinga, kajak kanua, squasha, taekwondoa, kuglanja, bowlinga, tenisa, streljaštva te upoznavanja s tajnama Medvednice.Također u sklopu pograma Odmorko ljeto organizirat će se dva turnira u odbojci na pijesku i futsalu.

Prijaviti se mogu učenici različitih škola. Prijavni list za turnire možete pronaći ovdje.

U sklopu Programa Odmorko ljeto 2021. provodi se i Program Hrvatskog školskog sportskog saveza: Sportski praznici. U Gradu Zagrebu provoditi će se na četiri lokacije: OŠ MARINA DRŽIĆA, OŠ MALEŠNICA, OŠ JELKOVEC i OŠ ODRA.  Učenici mogu biti različitih škola. Prijave na:  https://skolski-sport-zg.hr/index.php?rubrika=odmorko&prijava=1

 Sudjelovanje u aktivnostima je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb.

 Plakat sa programom Odmorko ljeto 2021. nalazi se u privitku.

 Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici www.odmorko.hr 

[više]

ČESTITKA ZA DAN ŠKOLE

Autor: knjiznica bukovac, 1. 6. 2021. 11:54

Povodom obilježavanja Dana OŠ Bukovac dobili smo mnoštvo čestitki.

Izdvojili bismo tekst i video koji su napravili naš bivši učenik Branko Fiuri i njegova sestra Angela Fiuri (2. d) uz pomoć učiteljice Sanje Trifunovski.
Iako zajedno ne možemo proslaviti obljetnicu, možemo uživati u tekstu, fotografijama i emocijama koje izaziva naša škola.
 
Autori: Branko Fiuri - bivši učenik i Angela Fiuri (2. d) uz pomoć učiteljice Sanje Trifunovski 
 
Prošle, teške godine završio sam 8.razred naše stare škole, bez zagrljaja i oproštaja sa svojim profesorima, prijateljima i svim djelatnicima škole. 
Ova je škola pratila moje odrastanje 8 godina.
8 godina mog djetinjstva i predivnih uspomena.
 
U sjećanje i zahvalnost našoj školi, ravnateljici koja je dala sve od sebe za svoju školu i svoje učenike, pedagogici koja nam je bila druga majka, svim učiteljima, profesorima te svim djelatnicima i učenicima, kroz ovaj video poklanjam trenutak sjećanja na našu staru školu i nadu u skori povratak u novu!
 
Branko Fiuri, 8.b bivši učenik (2019./2020.)
[više]

IZLOŽBA INOVACIJE MLADIH 2021.-izvrstan rezultat naših učenica

Autor: knjiznica bukovac, 31. 5. 2021. 09:28

Naše učenice 7B razreda na Inovi-mladih 2021 u kategoriji osnovnih škola osvojile su tri brončane medalje i jedno srebro! Kunkurencija ove godine je bila velika a prijavljenih radova osnovne škole preko 100. Čestitamo našim mladim inovatoricama na velikom trudu i volji koje su iskazale pripremajući se za natjecanje. 

Podsjetimo se, u subotu 29.5.2021. u Kulturnom centru Dubrava sudjelovali smo na izložbi „Inova mladih 2021“ gdje su naše učenice 7.B razreda Lara Bačani, Matea Hudinčec i Magdalena Pršlja predstavljale svoje radove i inovacije koje smo radili :

  1. Lutkarsko – slikovno kazalište
  2. Model visećeg mosta
  3. Repliku Murterskog mosta
  4. Teretno vozilo sa raznim priključcima

 

Na izložbi je bilo ukupno 250 natjecatelja – osnovnoškolaca, srednjoškolaca i studenata sa fakulteta. Zahvaljujemo se našim učenicama na uloženom trudu, inovacijama koje su radile i čekamo rezultate izložbe. U nastavku pročitajte više o izložbi i pogledajte još nekoliko fotografija...     

                                                                                                Filip Lovrić prof.

[više]

Povijesni trenutak za OŠ Bukovac

Autor: knjiznica bukovac, 22. 4. 2021. 13:08

Danas, 22. travnja, uz prisutstvo predstavnika Grada Zagreba, Osnovne škole Bukovac i tvrtke za izvođenje radova te medije koji su popratili ovaj događaj, službeno je otvoreno gradilište OŠ Bukovac. Rok za izgradnju naše nove škole je 18 mjeseci. 

[više]

Državno Natjecanje iz geografije 2021

Autor: Darko Leskovar, 6. 4. 2021. 22:10

Čestitamo Lauri Paar,učenici petog razreda i mentorici prof. Heleni Šarić !

Državno Natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola iz geografije u školskoj 2020./2021. godini održat će se 3. i 4. svibnja 2021. godine u matičnim školama učenika. 

Želimo  Lauri  puno sreće na državnom natjecanju.

[više]

AJDIN MUSIĆ DOBITNIK OSKARA ZNANJA

Autor: knjiznica bukovac, 31. 3. 2021. 11:28

Agencija za odgoj i obrazovanje dodijelila je  26. veljače online putem nagradu Oskar znanja za 2019./2020. školsku godinu pobjednicima državnih i međunarodnih natjecanja. Učenik naše škole Ajdin Musić (8. a) pobijedio je na Državnom natjecanju iz Islamskog vjeronauka te mu je dodijeljen Oskar znanja za postignuti rezultat i ostvareni uspjeh. Čestitamo Ajdinu na ovom izvanrednom uspjehu i osvojenoj nagradi!
Pod više pročitajte više o samoj nagradi Oskar znanja.


 

[više]

LIKOVNI NATJEČAJ "PLASTELINKO"

Autor: Iva Magdić, 20. 5. 2021. 19:16

Učenici 1.a razreda, s učiteljicom Nikolinom Marinković,  sudjelovali su u likovnom natječaju „Plastelinko“. Tema ovogodišnjeg natječaja je bila: cvjetni plastelinko. Od 132 rada iz 30 škola, koji su poslani na natječaj, rad naše učenice Lane Protrka je posebno pohvaljen, a Nere Pavičić  izabran za izložbu. Čestitamo našim učenicama na uspjehu.

                

                

Izložbu likovnih radova pogledajte na poveznici: https://www.artsteps.com/view/605f8ee6814a621d7285f71e/?currentUser

[više]

Noć knjige 2021.: Ljekovita moć knjige

Autor: knjiznica bukovac, 26. 4. 2021. 13:47

U petak, 23. travnja od 19 do 21 sati u našoj se školskoj knjižnici održala Noć knjige. Sudjelovalo je deset zainteresiranih učenika šestih i sedmih razreda. Ljubav prema knjizi i čitanju učenici su, kao i svake godine, obilježili nizom aktivnosti s knjižničarkama (a ove godine i s profesoricom glazbenog) i proveli zabavnu večer. U nastavku pročitajte detaljnije, a sve fotografije pogledajte ovdje.

[više]

POTPISAN UGOVOR ZA GRADNJU OŠ BUKOVAC

Autor: Matea Marić, 14. 4. 2021. 09:16

Poštovani učitelji i roditelji,
 
dana 13.4.2021. službeno je potpisan ugovor sa tvrtkom koja je izabrana na javnom natječaju za gradnju naše škole. Vijest je objavljena na FB obnašateljice dužnosti gradonačelnice Grada Zagreba Jelene Pavičić - Vukičević. Ovo je velik dan za sve nas jer rok za dovršetak gradnje je 18 mjeseci. Vjerujem da će se izvođač radova uskoro javiti i školi i objaviti rokove za početak rušenja i početak gradnje novog objekta. Ovom prilikom zahvaljujem svima vama koji ste mi godinama pomogali u rješavanju prvenstveno imovinsko-pravnih odnosa, poduzimanju koraka kako bi pronašli podršku u financiranju idejnog projekta, dali podršku kada smo odbili  obnovu stare škole jer smo smatrali da tada nikada neće doći do gradnje novog objekta, mnogim roditeljima koji su samozatajno i bez velike pompe radili na realizaciji istog, Gradskoj četvrti Maksimir, Mjesnom odboru Bukovac i Gradskom uredu za obrazovanje koji su dijelili istu viziju kao i mi, svim članovima Školskog odbora koji su sve poduzimali da se projekt ne odbije na brojnim sastancima gdje se "vagalo" što dalje sa našom školom. Znam da nam je ova godina iznimno teška fizički i epidemiološki, no uskoro će doći vrijeme da naši učenici i naši učitelji svakodnevno dolaze u prostor kakav zaslužuju. A to je škola 22. stoljeća. Svima želim još malo snage i strpljenja da završimo ovu školsku godinu zdravi i bez puno loše vibre. U našoj svakodnevnoj komunikaciji osnažimo jedni druge jer doći će bolja vremena. Ovo smo sve činili i činimo kako bi našoj djeci bilo bolje jer oni su naše blago i naša budućnost.
 
Vaša ravnateljica dr.sc. Mirjana Boras
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[više]

NAGRADA PROFESSOR BALTHAZAR JANU LESIĆU

Autor: knjiznica bukovac, 31. 3. 2021. 11:09

Učenik naše škole Jan Lesić (8. c) dobitnik je nagrade Professor Balthazar za osvojenu 1. nagradu (2. mjesto) na 57. državnom natjecanju učenika i studenata komorne glazbe. Čestitamo Janu na ovom velikom uspjehu!
Više o samom natjecanju i dodjelama nagrada pročitajte na sljedećoj poveznici: https://www.zagreb.hr/dodjela-nagrada-professor-balthazar/170266

[više]

PAKETIĆ OD SRCA - ZAVRŠETAK HUMANITARNE AKCIJE

Autor: knjiznica bukovac, 1. 3. 2021. 12:55

U subotu, 27. veljače 2021. godine, predstavnici naše škole i Vijeća roditelja predali su pakete skupljene u okviru humanitarne akcije za učenike Petrinje i Gline. U Osnovnoj školi Dragutin Tadijanović dočekali su nas ravnatelj OŠ D. Tadijanović i ravnateljica OŠ Glina. Zahvaljujemo svima koji su se odazvali akciji! Fotografije se nalaze ovdje.

      

[više]

PAKETIĆ OD SRCA Vijest ima dokument u privitku

Autor: Darko Leskovar, 11. 2. 2021. 12:19

Poštovani roditelji, dragi učenici!

Povodom akcije za Petrinju i Glinu, naš je profesor Grgurić sastavio pjesmu „Paketić od srca“. Pozivamo vas da se snimite kako pjevate našu školsku pjesmu posvećenu Glini i Petrinji, a mi ćemo vaše snimke uvrstiti u naš spot!

Snimke šaljite na mail: bukovaczapetrinju@gmail.com

U prilogu i sa strane na traci "NAJAVA DOGAĐANJA" se nalaze riječi pjesme i audio zapis te privola!

[više]

Natjecanja u školskoj godini 2020./21.

Autor: knjiznica bukovac, 5. 2. 2021. 13:43

Počela su natjecanja i smotre učenika u školskoj godini 2020./21. Održavaju se prema vremeniku i smjernicama Agencije za odgoj i obrazovanje. Naši se učenici uz pomoć svojih učitelja vrijedno pripremaju, a njihove rezultate ćemo redovito objavljivati ovdje.

[više]

Dan ružičastih majica 2021.

Autor: knjiznica bukovac, 25. 2. 2021. 12:19

Dan prevencije vršnjačkog nasilja ili „Dan ružičastih majica“ u svijetu se obilježava dugi niz godina, a sve je počelo u Kanadi 2007. godine. Žrtva nasilja bio je učenik koji je na prvi dan škole došao u ružičastoj majici u znak podrške liječenju teško bolesne majke. Ružičaste majice, koje su solidarno s dječakom nosili njegovi školski kolege, postale su prepoznatljiv simbol borbe protiv vršnjačkog nasilja. Dan ružičastih majica u svijetu se obilježava na različite datume. U Hrvatskoj ga obilježavamo zadnje srijede mjeseca veljače. Nasilje je u raznim oblicima dio naše svakodnevnice.

U našoj školi je ovaj dan također obilježen nošenjem ružičastih majica učenika i profesora te prigodnim radionicama. Osim toga, svi su učenici pozvani da se fotografiraju i podijele fotografiju putem društvenih mreža uz oznaku #Danružičastih majica.

[više]

Svjetski dan čitanja naglas

Autor: knjiznica bukovac, 5. 2. 2021. 09:13

Svjetski dan čitanja naglas ove se godine održao 3. veljače. U svakoj zemlji obilježava se drugačije, ovisno o njezinom razvoju, mogućnostima i potrebama.  Mi smo ovaj dan obilježili radionicama za velike i malene. Ovo je prvi u nizu ovogodišnjih događaja organiziran u našoj knjižnici kojim obilježavamo Godinu čitanja. U nastavku pročitajte kako sedmaši povezuju knjige s modernom tehnologijom i čitaju li naglas, te kako učenici trećeg razreda slušaju i čitaju bajke.

   

[više]

OBAVIJEST O KONTAKTU PROMETNOG UREDA ZA IZGUBLJENE STVARI U AUTOBUSIMA

Autor: Matea Marić, 4. 2. 2021. 12:05

Za dobivanje informacija o izgubljenim stvarima u autobusima, možete kontaktirati prometni ured na e-mail:  skole.zagreb@slavonija-bus.hr

[više]

Kako pomoći sebi i drugima - korisne poveznice i savjeti stručnjaka Vijest ima dokument u privitku

Autor: knjiznica bukovac, 3. 1. 2021. 11:23

Poštovani roditelji i učitelji, dragi učenici,

objavljujemo korisne provjerene informacije stručnjaka o tome kako pomoći sebi i drugima, djeci, obitelji, prijateljima i svima koji su pod stresom zbog svih događaja koji su nas snašli. Više pročitajte i pogledajte u prilozima ispod.

 

[više]

IZLOŽBA INOVA - MLADI: LARA BAČANI OSVOJILA ZLATO!

Autor: knjiznica bukovac, 13. 11. 2020. 09:18

U subotu 7.11.2020. sudjelovali smo na međunarodnoj poznatoj izložbi i natjecanju Inova – mladi koja se održala u Narodnom sveučilištu Dubrava uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Lara Bačani sa svojom „Sef kutijom“ izlagala je rad i objašnjavala način njegova funkcioniranja pred poznatim  zagrebačkim profesorima osnovnih škola, srednjih strukovnih škola i profesorima fakulteta Strojarstva i brodogradnje koji su kao komisija obilazili radove i ocjenjivali ih.
Nakon tjedan dana primili smo radosnu vijest te saznali da je Lara za svoju inovaciju osvojila zlatnu medalju na natjecanju. Velike čestitke našoj Lari!

   

S obzirom da nismo bili u mogućnosti pozvati vas na izložbu i natjecanje radi ograničenog broja posjetitelja, pripremili smo virtualnu šetnju kroz izložbu; pogledajte u nastavku kako je to izgledalo.     

P.S. Zahvaljujemo i učenici Magdaleni Pršlja koja nam je bila velika potpora na natjecanju       

                                                                                                Filip Lovrić prof.

https://youtu.be/Ftfu-b9YIjM

https://www.savez-inovatora-zagreba.hr/?izlozbe=inova-mladi

[više]

PRIJEVOZ UČENIKA OŠ BUKOVAC - 2.POLUGODIŠTE Vijest ima dokument u privitku

Autor: knjiznica bukovac, 22. 10. 2020. 14:33

 

NIŽI RAZREDI

PRODUŽENI BORAVAK – 1. i 2. razredi (OŠ Fran Krsto Frankopan i Petar Preradović)

Prilikom dolaska autobusa na stanicu u Melinišću, autobus će ukrcavati učenike na stanici Oboj (školska stanica) i Vodotoranj u 06.55. Na toj stanici autobus se neće dulje zadržavati. Nakon toga nastavlja prema stanici Melinišće i dalje prema rasporedu.

Polazak učenika iz navedenih škola je u 16 sati. Ukoliko po učenike ne dođe roditelj u školu, učenik će biti zbrinut do 17 sati prema dogovoru s učiteljicama.

Roditelji i dalje mogu doći po djecu u školu od 15.30. do 16 sati ili ih dovesti u školu do početka nastave.

OSTALI NIŽI RAZREDI – OŠ JORDANOVAC

POLAZAK U ŠKOLU

Autobusi koji polaze s Melinišća u dolasku će stati na stanici Oboj-školska stanica i stanica Vodotoranj u 7.15 sati (jutarnja smjena), 12.45 i 13.25 (poslijepodnevna smjena). To su prolazne stanice i autobusi se zaustavljaju samo kako bi se učenici ukrcali. Isti autobus dalje nastavlja prema rasporedu na Melinišće i ustaljenom rutom.

Polazak autobusa s Jurja vesi u jutarnjoj smjeni je u 7.40 sati.

DOLAZAK IZ ŠKOLE

Raspored stanica na kojima se učenici mogu iskrcati ostaje prema dosadašnjem rasporedu.

 

VIŠI RAZREDI

 OŠ ŽUTI BRIJEG

Jedan autobus koji vozi učenike za OŠ Žuti brijeg u polasku će stati na stanici Jurja ves za jutarnju smjenu u  7.15 i 8.05. Nakon toga nastavlja uobičajenu rutu Oboj –školska stanica, Vodotoranj, Melinišće, škola (ili direktno u školu ako je autobus pun).

U popodnevnoj smjeni polazak učenika sa stanice Jurja ves je u 13.00 i 13.45 sati.

Povratak učenika iz škole Žuti brijeg ostaje prema dosadašnjem rasporedu.

Raspored polazaka autobusa u školu i iz škole u kojoj se  održava nastava nalazi se u tablici koja je u privitku  na kraju obavijesti.

U suradnji s nadležnim gradskim službama Grada Zagreba i dalje se intenzivno  radi  na poboljšanju prijevoz učenika, posebno učenika Jazbine i Čreti.

O svim relevantnim informacijama učenici i roditelji će biti obavještavani putem školske web stranice i razrednika.
 

[više]

Obavijest o radu tajništva škole

Autor: Matea Marić, 24. 8. 2020. 17:08

Tajništvo OŠ Bukovac privremeno radi na adresi VIII.Požarinje 2A (Mjesni odbor Bukovac). Stranke se primaju uz prethodni dogovor putem službene e-mail adrese tajništva osbukovactajnistvo@gmail.com ili na kontakt broj tajništva 091/233-3528.

[više]

IZDANA GRAĐEVINSKA DOZVOLA ZA NOVU OŠ BUKOVAC

Autor: Iva Magdić, 9. 6. 2020. 22:16

Gradski ured za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet Grada Zagreba  je dana 4. 6.2020. godine izdao građevinsku dozvolu za rekonstrukciju zgrade javne i društvene namjene  osnovne škole Bukovac sa uređenjem vanjskih igrališta i vanjske instalacije rasvjete .

Tim povodom se dana 9. 6.2020. gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sastao sa predstavnicima škole i Vijeća roditelja u prostorima OŠ Bukovac. Slijedeći zajednički sastanak dogovoren je prilikom početka radova, vjerojatno početkom jeseni.

 

 

 

[više]

SLUŽBENA OBAVIJEST O RUŠENJU POSTOJEĆE I GRADNJI NOVE OŠ BUKOVAC

Autor: Iva Magdić, 8. 5. 2020. 14:16

  Danas, 8. 5. 2020. godine gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić je objavio da je donesena odluku o uklanjanju postojećeg objekta (osim sportske dvorane) OŠ Bukovac i gradnji novog objekta. Odluka je donesena na temelju omjera procjene saniranja postojećeg objekta i cijene izgradnje novog objekta, ali i činjenice da su se stekli svi preduvjeti kao što je riješena projektna dokumentacija za novi objekt. Davor Mateković, kao predstavnik arhitektonskog ureda Proarh, ukratko je predstavio projekt nove školske zgrade. Pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje grada Zagreba Ivica Lovrić je najavio da će učenici naše škole od slijedeće školske godine biti smješteni u OŠ Žuti Brijeg. Ukoliko ne bude dovoljno prostornih kapaciteta u navedenoj školi, jedan dio učenika će biti smješten u neku drugu obližnju školi.

   

 

  Predsjednik gradske četvrti Maksimir Stanko Gačić naglasio je da će gradska četvrt Maksimir i dalje sudjelovati u realizaciji projekta, posebno u organizaciji prijevoza učenika.

  Očekuje se da će radovi početi početkom rujna i trajati do kraja 2021. godine. Medijske priloge o današnjem događaju možete pratiti na različitim TV kanalima i internetskim portalima.

  Sve daljnje informacije o organizaciji slijedeće školske godine će biti objavljivane na našim mrežnim stranicama nakon službenih obavijesti i uputa koje budemo dobivali od mjerodavnih službi Grada Zagreba. Informacije će biti istovremeno proslijeđene Vijeću roditelja i razrednicima kako bi i oni informirali učenike i roditelje.

                                            dr.sc. Mirjana Boras, ravnateljica OŠ Bukovac

 

[više]

Arhiva naših vijesti   
 


NAJAVA DOGAĐANJA

 

 

 

 

Klikom na sliku poslušajte pjesmu

"Paketići od srca" (tekst)

 
MOBILNOST/MOBILITY

  English version

 
E DNEVNIK

Priloženi dokumenti:
Letak-za-roditelje.pdf

 
RASPORED ZVONA

PREDMETNA NASTAVA (ŽUTI BRIJEG)

Ujutro

1. sat 8:00 - 8:40

2. sat 8:50 - 9:30

3. sat 9:40 - 10:20

4. sat 10:30 - 11:10

5. sat 11:15 - 11:55

6. sat 12:05 - 12:45

7. sat 12:50 - 13:30

Popodne

0. sat 13:40 - 14:20

1. sat 14:25 - 15:05

2. sat 15:10 - 15:50

3. sat 16:00 - 16:40

4. sat16:50 - 17:30

5. sat 17:35 - 18:15

6. sat 18:20 - 19:00

7. sat 19:05 - 19:45

 
ŠKOLSKI LIST

 
LEKTIRA

 
DOKUMENTI
 
Kalendar
« Veljača 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Prikazani događaji

 
Tražilica
 
ŠKOLSKA STRANICA
 
POVEZNICE

 
NATJEČAJI

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 9. 2012.

Ukupno: 846077
Ovaj mjesec: 70
Ovaj tjedan: 27
Danas: 27
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Bukovac Zagreb / Trnac 42, HR-10000 Zagreb / os-bukovac-zg.skole.hr / os-zagreb-033@os-bukovac-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju